Er det noe som feiler FremskrittsPartiet?

Av og til må jeg spørre meg selv om hvorfor det norske partiet FRP får så mange stemmer som de får? De lover både ditt og datt, men hvor får de pengene fra? Man kan bare ikke bruke alle pengene fra oljefondet, fordi da har vi ingenting igjen når vi først trenger pengene. FRP mener at de norske skolebøkene er fulle av venstrevridd propaganda siden det i lærerbøkene står om vestlige bedrifter som begynner å produsere i fattigere land og dermed får billigere arbeidskraft. De aller fleste klærne mine er produsert i enten kina, eller taiwan, så hvordan kan FRP nekte på dette? Og hvorfor er det tull at Norge, som et rikt land må gi penger til de landene som ikke er så rike? 

Norge er et land som har vært veldig heldig! Norge har vært veldig heldig med belliggenhet, og derfor fått rikelig med olje, som har gjort Norge til det landet som det er i dag. Mange land lider i fattigdom, og jeg syns det er på sin plikt at Norge må hjelpe til litt. Hvorfor må vi tenke på oss selv hele tiden? Jeg er veldig heldig som er født i Norge, men det er jo bare en tilfeldighet! Jeg kunne jo like gjerne ha blitt født i Afrika, eller Sør Amerika. 

Og for all del; billigere bensin priser. Ja, det er kanskje litt dyrt for bensinen i Norge, men bensinen i Hellas er like dyr som den i Norge. I Hellas tjener de igjennom snittet 3 ganger mindre enn en vanlig gjennomsnitts nordmann, så slutt å klag! Billigere alkohol priser et også et latterlig forslag. Alkohol koster så mye fordi det er skadelig. Blir alkoholen billigere, førere dette til at gjennomsnitts nordmannen begynner å drikke mye mer. Og det kan føre til at helsekøene blir enda lengre enn det de er i dag! Det blir bare for dumt. Jeg syns det er helt latterlig å se folk klage å syte overalt her til lands. Vi bor jo trossalt i verdens rikeste land! Vi må heller glede oss over det vi har, enn det vi ikke har!

Vær positiv, og ta vare på hverandre :)

5 kommentarer

Majs

25.apr.2010 kl.22:53

Eni med deg!

Michelle <3

26.apr.2010 kl.13:49

Norge må få lov til å tenke litt på seg selv, vi bryr oss alt for mye om andre sammenlignet med andre land.

togstad

26.apr.2010 kl.17:39

Michelle:

Norge bryr seg da ikke alt for mye iforhold til andre land. Bare tenk på det konkurs rammede Hellas. Norge har ikke gitt en eneste krone din enda, mens de andre landene som er medlem av EU er forpliktet til å betale en hel masse penger for å prøve å redde landet. Frankrike må betale 3,9 milliarder euro, siden de er medlem av EU, mens Norge, ingenting! Det er ikke å bry seg mer enn andre land, nei!

Kilder: http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2010/04/25/97001-20100425FILWWW00045-grece-l-aide-sera-controlee-lagarde.php

Isma Brown

26.apr.2010 kl.23:26

faen meg enig ass! bra skrevet også:)

amaliesm

27.apr.2010 kl.17:05

Fin blogg!

Skriv en ny kommentar

togstad

togstad

20, Trondheim

Hei, Jeg heter Therese og er 20 år. Studerer fransk og musikk ved NTNU Trondheim. Liker sport, musikk og mote.

Kategorier

Arkiv

hits