Det morsomste å gjøre i hele verden!

Det morsomste å gjøre i hele verden er å... VASKE OPP KOPPER! Eller nei, det er kanskje det minst morsomste i hele verden, men det må til. Som student er det ikke alltid man bor i en leilighet med oppvaksmaskin. Der jeg bor i år har ingen vaskemaskin, derfor er det lett for at det bare blir mer og mer rot og skittne kopper på kjøkkenet. Idag fikk jeg nok!

Bare se på dette: 

Jeg holdt på å bli gal av dette. Ingen benkeplass til å lage mat på, og ingenting rent! For å motivere meg selv, og få litt mere energi så spiste jeg en tallerken med blåbær og banan.Disse to fruktene passer utmerket sammen, og du får en energi som bare varer og varer!

Etter nesten 3 timer ble jeg endelig ferdig. Ressultatet ser slikt ut! Nå må alt bare stå å tørke seg litt, så kan det settes inn i skapet! For en herlig følelse jeg har nå, jeg er stolt over meg selv og kan derfor kose meg med både sjokolade og potetgull etter at jeg har spist middag!:-D Ha en kjempefin lørdag!

5 kommentarer

Jeg hater å ta oppvasker!!!!

Marthe - Kommenterer tilbake:-)

22.mai.2010 kl.20:24

vi har oppvaskmaskin!!:D:D Ha en fin kveld :)

monca

22.mai.2010 kl.21:54

Jeg har heller ikke oppvaskmaskin, så det blir ofte en stund mellom hver gang jeg vasker opp. Så kjenner meg igjen i bildene dine!

Helene

22.mai.2010 kl.22:13

hehe, skjønner godt hvordan du har det. Bodde et år ved Leütenhaven uten vaskemaskin. Har faktisk ikke der jeg bor nå heller rett ved samfundet, men snylter på typen sin i nabohuset :)

MariaArentsen

31.mai.2010 kl.11:07

Vii, har oppvaskmaskmarskinm,, men i dag, var jeg syk, og ble tvingdt til og ta oppvasken ! :S

kjønner veldiig godt ossen du har det..

Skriv en ny kommentar

togstad

togstad

20, Trondheim

Hei, Jeg heter Therese og er 20 år. Studerer fransk og musikk ved NTNU Trondheim. Liker sport, musikk og mote.

Kategorier

Arkiv

hits